Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

İnovasyonun yükselişi

Cannes Film Festivali'ndeki 14'üncü yılında HP Inc, film yapımı alanında teknoloji geliştirmeye devam ederek kullanıcılar için yeni cihazlar ortaya çıkardı. Bunlardan biri de HP ENVY x 360 15,6. Ben de HP'nin son teknolojik inovasyonlarının bana verdiği ilhama dayanarak kalemimi elime aldım ve diyagonal dönüştürebilir PC üzerinde çizimime başladım.
Bu cihazlar sanki insanın hislerini ve enerjisini yeni bir yolla yakalıyor. Kalemle yazma ve yayın için ekran ve yüksek hassasiyete sahip Ntrig kalem, kullanıcıların not almalarını ve dokümanlarını işaretlemelerini, kalemle bir kağıt üzerinde yapıyormuşçasına kolaylaştırıyor. özel dizüstü Film endüstrisine güç veren ödüllü iş istasyonları ve ekranlar geliştiren HP, Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıya özel bir ENVY 13 dizüstü de tasarladı. Doğal gümüş ve ipek altını renklerindeki sağlam metal kasa, kırmızı halıda boy göstermeden önce, 8 milyon piksele sahip UHD ekranı ve parmak izi okuyucuya özellikleriyle tüm beğenileri üzerine toplamayı başardı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA